Afzet

 

 Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren flink in de afzet verdiept van voornamelijk aardappels. Wij willen dit ook blijven doen. Wij denken namelijk dat de markt zich snel blijft bewegen en je daar op in moet spelen als leverancier van goede kwaliteit aardappels.

 image2009

 

 

Het eerste onderdeel hiervan is dat we voor u de aardappels kunnen vermarkten of u kunnen helpen bij het maken van een afzet strategie. Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om aardappels te vermarkten en risico’s af te dekken. Het is de moeite waard is om daar advies en kennis over in te winnen en daar willen wij u graag bij helpen. Ook willen wij, op sommige momenten als de markt daarom vraagt, partijen aardappels bij elkaar brengen en zo grotere partijen aardappels aan bieden. Op deze manier hebben we een meerwaarde voor de verwerkende industrie. Dit kan leiden tot grote voordelen in prijs of in voorwaarden van leveringen.

 

 

u ben niet de enigste die niet weet hoe hij meer rendement uit zijn afzet kan halen.

U ben niet de enigste die niet weet hoe hij meer rendement uit zijn afzet kan halen.  

 

We proberen ook in te spelen op de markt door onze afnemers de mogelijkheid te bieden bij ons gewassen aardappels af te nemen (zie publicaties). We willen hier in blijven ontwikkelen. Daarom zijn we momenteel bezig met kijken of er een markt is om aardappels in maten uit elkaar te draaien. Daarbij willen we de verkeerde aardappels er uitlezen met een optici leesinstallatie. Zo kunnen we nog meer klantgericht leveren. Een bijkomend voordeel is hierbij dat we alle aardappels tot waarde weten te brengen. Denk hierbij aan dat voeraardappels en ondermaat aardappels, die in de huidige gevallen vaak gratis meegeleverd worden, dan een marktwaarde hebben.